Vállalatunk NKM Áramszolgáltató

Az NKM Áramhálózati Kft az NKM Áramszolgáltató Zrt. magyar elosztótársasága és az NKM Áramszolgáltató történelmi területén működő elektromos hálózat tulajdonosa.

A Magyar Energia Hivatal által kiállított működési engedély értelmében, az NKM Áramhálózati Kft, az NKM Áramszolgáltató Zrt. elosztói leányvállalata energia elosztással foglalkozik Csongrád, Bács-Kiskun, és Békés megyében, valamint Pest megye déli részében. A 2007. januárja óta működő vállalat elektromos hálózatok fejlesztésével, építésével, és irányításával, valamint a hálózati elektromos berendezések üzemeltetésével, annak biztonságával, ezen kívül fogyasztásmérők leolvasásával és ellenőrzésével foglalkozik, illetve a regionális szereplőkkel, energiakereskedőkkel és ügyfelekkel tart kapcsolatot. A vállalatot Tóth József ügyvezető vezeti.

Az NKM Áramhálózati Kft. Integrált Vállalatirányítási Rendszert (IVR) működtet, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, és OHSAS 18001:2007 és ISO 500001:2011 szabványok szerinti tanúsítással rendelkezik

Az NKM Áramhálózati Kft. Integrált Vállalatirányítási Politikája: IVR politika

Az NKM Áramhálózati Kft a következő szolgáltatásokat nyújtja:

Hálózatüzemeltetés: üzemeltetjük az elektromoshálózatot, üzemzavar-elhárítást végzünk és ügyeljük a tervezett munkák lefolyását annak érdekében, hogy ügyfeleinknek megfelelő minőségben szolgáltassuk az energiát, illetve, hogy a lehető legkevesebb zavartatást okozzuk áramszünetek esetén.

Hálózatfejlesztés és építés: cégünk elektromos hálózatokat fejleszt és épít annak érdekében, hogy az új ügyfelek részére hálózati csatlakozást, illetve kérés esetén elektromos teljesítmény-növelést nyújthasson. Hangsúlyt fektetünk a hálózat minőségi fejlesztésére is, hogy minél jobb minőségű elosztási szolgáltatást adhassunk ügyfeleink részére.

Fogyasztásmérés és mérő leolvasás: felügyeljük, ellenőrizzük és javítjuk fogyasztásmérőinket és évente egyszer leolvassuk, illetve 10 évente lecseréljük őket, így ügyelve a mérési adatok pontosságára, melyek alapján az energia kereskedők kiszámlázzák ügyfeleink részére az elfogyasztott villamos energiát. Vállalatunk rendszeres ellenőrzésekkel igyekszik kiszűrni az áramlopásokat, melyek pénzügyi terhét a többi ügyfélnek kellene elviselnie, ha azokat nem észleljük időben.

Jövőbarát szemlélet

Követve, az NKM Áramszolgáltató Zrt. Fenntartható Fejlődés politikáját, vállalatunk nagy figyelmet fordít a fenntartható fejlődésre. A hálózat tulajdonosaként külön foglalkozunk:

A földkábeles hálózatok arányának növelésével: új hálózatlétesítések esetében, törekszünk a szabadvezetékes hálózat helyett földkábeleset építeni.

Madárvédelem: szabadvezetékes hálózatainkra madárvédelmi eszközöket szerelünk fel, hogy ne szenvedjenek áramütést a madarak.

Gallyazás: a gallyazási alvállalkozóinkat magasan képzett szakemberek közül választjuk ki, akik fokozottan figyelnek a természetes növényzetre.

Hulladékkezelés: A hálózatok építése és az elektromos berendezések üzemeltetése hulladékot termel. Ezért vállalatunk ügyel a megfelelő hulladékgyűjtésre, hogy ne terhelje a környezetet veszélyes anyagokkal.

Általános céginformációk 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.