Tanácsadás

Tanácsadás rovatunk hasznos ötletekkel és alkalmazásokkal kívánja segíteni az Ön életét, legyen szó megtakarításokról, fizetési módokról vagy akár a költözésről.


.

Költözés előtt mindenképpen érdemes ellátogatnia ide, hiszen költözési segédleteink segítenek Önnek a költözés szerteágazó teendőit összehangolni, így stressz nélkül kezdheti élvezni új otthona kényelmét.

Energiatakarékossági tanácsaink betartásával nem csak pénztárcáját, hanem természeti környezetünket is óvhatja.

Néhány megfelelő intézkedéssel, odafigyeléssel könnyen elkerülülhetjük a villamos energia által okozott háztartási baleseteket.

Az alábbi linken tekinthetik meg a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szabálytalan vételezésről szóló tájékoztatóját.

A "Regisztrált kivitelezők"" nem feltétlen kell, hogy Társaságunkkal szerződéses viszonyban álljanak. Ők országos jogosítvánnyal rendelkeznek a csatlakozási pont, azaz a tulajdoni határ utáni munkák végzésére.

Végül, de nem utolsósorban itt olvashat arról is, hogy milyen módon tudja kiegyenlíteni áramszámláját, milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes fizetési módokat az Ön számára.

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.