Elérhetőségek

Kis- és közepes vállalkozások

Kisvállalkozó ügyfeleink rendszerhasználattal kapcsolatos ügyeiket (Hálózathasználati szerződés működtetés, rendszerhasználati díj számlázás, lekötött teljesítmény módosítás, Mértékadó Éves Fogyasztás módosítás) telefonon e-vonalunkon a 0614749999-as éjjel-nappal hívható számon, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban intézhetik el.

Amennyiben írásban szeretne kapcsolatba lépni velünk, azt az alábbi címeken teheti meg:

Levelezési cím: 1439 Budapest Pf. 700

e-mail: ugyfelszolgalat@nkm.energy

Nagyvállalatok (700 kW lekötött teljesítménytől)

Nagyvállalati ügyfeleink rendszerhasználattal kapcsolatos ügyeiket (Hálózathasználati szerződés működtetés, rendszerhasználati díj számlázás, lekötött teljesítmény módosítás, Mértékadó Éves Fogyasztás módosítás) az alábbi elérhetőségeken intézhetik:

Levelezési cím:NKM Áramhálózati Kft.

6701 Szeged, Pf.: 88

Fax: 06 62 568 000

e-mail: elosztoi.kapcsolatok@nkmaramhalozat.hu

Új és a rendelkezésre álló teljesítmény feletti igények

Amennyiben Önöknek egy meglévő közcélú hálózat mellett új - villamos-energiával még el nem látott - felhasználási helyükön a teljesítményigényük belterületen maximum 3x50A, külterületen maximum 3x32A, vagy egy meglévő felhasználási helyük rendelkezésre álló teljesítményét meg kell emelni belterületen 3x50A külterületen 3x32 A-es teljesítményhatárig, igényüket az alábbi elérhetőségeken nyújthatják be.

Telefonon: e-vonal 0614749999-as éjjel-nappal hívható számon

Személyesen: ügyfélszolgálati irodáinkban 

Írásban: Levelezési cím: 1439 Budapest Pf. 700

e-mail: ugyfelszolgalat@nkm.energy

Amennyiben Önöknek egy új - villamos-energiával még el nem látott - felhasználási helyükön a teljesítményigényük belterületen a 3x50A-t, külterületen a 3x32A-t meghaladja, vagy egy meglévő felhasználási helyük rendelkezésre álló teljesítményét meg kell emelni belterületen a 3x50A, külterületen 3x32A fölé, vagy olyan helyen igényelnek villamos energiát ahol a felhasználási hely közelében közcélú villamos hálózat még nincs kiépítve, igényüket Társaságunk Hálózatcsatlakozási Szakterületéhez nyújthatják be az alábbi elérhetőségeken.

Telefonon: 06 62 565 902 számon munkanapokon 8 – 16 óra között

Írásban: NKM Áramhálózati Kft.

Levelezési cím: 6701 Szeged, Pf.: 88

Fax: 06 62 568 000

e-mail: hcsszt@nkmaramhalozat.hu

Fenti telefonszámon a hálózatcsatlakozási szakterület ügyféltanácsadói készséggel állnak rendelkezésükre az új és többletigényeikkel kapcsolatban.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.