Leolvasó és szerelő munkatársaink

Ügyfeleinknél - a fogyasztási helyen - a helyszíni munkavégzés elengedhetetlen a szolgáltatás folyamatos magas színvonalának megtartása érdekében.

Munkatársaink leolvasók, szerelők megadott időközönként keresik fel Tásaságunkhoz tartozó fogyasztási helyeket, hogy ott a szükséges beavatkozásokat elvégezzék.

Annak érdekében, hogy Ügyfeleink megbizonyosodhassanak munkatársaink jogos munkavégzésének tényéről, igazolvánnyal láttunk el minden munkatársat, akik azt kérésre fel kell mutassák.

Az igazolvány és annak sorszámának valódiságáról Ügyfeleink tájékozódhatnak Társaságunk e-vonalán (06-62-565-600), ahol telefonos munkatársaink felvilágosítást adnak arról, hogy a helyszíni munkát végző személy valóban az NKM Áramszolgáltató nevében jár el, jelenléte indokolt.

Fontos még megjegyezni, hogy sem a szerelő, sem a leolvasó munkatársunk nincs felhatalmazva pénz átvételére, tehát ha bárki a Társaságcsoport nevében "az elvégzett munkáért" pénzt kér, kérjük jelezzék elérhetőségeinken.

Szerelői munkatársak igazolványa Leolvasó munkatársak 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.