Szolgáltatásminőség

Tevékenységünknek szintén igen fontos részét képezi az ügyfeleink számára szolgáltatott villamos energia minőségének javítása. Az elosztott villamos energia műszaki (fizikai) paramétereit a vonatkozó szabványok, valamint a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal előírásai határozzák meg. A folyamatos, de nem zavartalan elosztói szolgáltatás minőségi követelményeire vonatkozó szabályozást Üzletszabályzatunk melléklete tartalmazza.

Minőségjavítást célzó tervezett munkák

Annak érdekében, hogy javítsuk a szolgáltatott villamos energia minőségét és elkerüljük a váratlan üzemzavarokat, az NKM Áramhálózati Kft. évente több, mint 5 milliárd forint értékben végez beruházási és karbantartási munkákat. Az ilyen típusú tervezett hálózati munkák esetében, cégünk – az Üzletszabályzatában rögzített eljárásnak megfelelően – minden esetben előzetes írásos értesítést küld a munkálatokban érintett ügyfelei számára a karbantartási és helyreállítási munka kezdetéről és várható időtartamáról.

Üzemzavar elhárítás

Az NKM Áramhálózati Kft. szolgáltatási területén felmerülő üzemzavarok elhárításának gyorsasága és szakszerűsége érdekében cégünk 24 órás készenléti ügyeletet tart, biztosítva ezáltal, hogy kizárólag megfelelő szaktudással és helyismerettel rendelkező villanyszerelők dolgozzanak a hálózaton a biztonsági és műszaki előírásoknak megfelelően.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.